Прошивка Dell-1135N

Прошивка Dell-1135N

Купити прошивку принтера Dell-1135N.:

    Потреба прошивки принтера виникає для деяких принтерів Samsung і Xerox зокрема і в моделі Dell-1135N із чипів що знаходяться на корпусі картриджа. Заправити картридж і друкувати далі у власників цього апарата не вдасться – чіп блокує друк принтера (або МФУ) після друку певної кількості сторінок прописаних у ньому. Для картриджів що йдуть у комплекті з принтером (стартових) це число становить близько 300-500 сторінок. Картриджі можна зробити багаторазовими, і принтер не буде блокувати друк, якщо провести процедуру прошивки принтера.

    Навіщо потрібно прошивати принтер Dell-1135N

    Етапи прошивки принтера

    • тестування принтера, висновок звітів
    • Генерування прошивки під ваш принтер, з урахуванням серійного номера і CRUM номера
    • прошивка принтера
    • Тестування принтера після прошивки.

    Прошивка генерується спеціально для конкретної моделі, з урахуванням серійного номера, до якого програмно прив'язаний принтер, а також так званні CRUM номеру. Настійно рекомендуємо не намагатися самостійно прошивати принтер. Невдала прошивка принтера призведе до потреби заміни плати форматера. Що набагато дорожче ніж прошивка принтера.

    фахівці компанії Повний картридж мають багаторічний досвід роботи з лазерною друкувальною технікою, тому рекомендуємо звертатися до нас за послугами – заправка картриджу, ремонт, прошивка принтера. Ви можете сміливо покластися на нас, у цій відповідальній справі.

    Залишити коментар:

    За бажанням додайте зображення (Лише JPEG)