Бліда друк лазерного принтера

Ця проблема може бути викликана як неполадкою з картриджем, так і з самої друкарської технікою.

Бліда друк лазерного принтера

Коли проблема поганої друку в картриджі:

Бліда друк лазерного принтера HP – причина може ховатися в фото-барабані. Є так звана серія 1005 і зокрема Канон 728 – найбільш проблематичний. Після першої заправки може давати блідість. Що робити? Вона нікуди не зникне поки не замінити заводський фото-барабан на новий.

  1. режим економії. Так само не треба забувати про причини блідості яка пояснюється тим, що в налаштуваннях друкарської техніки встановлена ​​«Друк в режимі економії». Просто вимкніть в настойках цей режим, і проблема буде вирішена.
  2. нема тонера – погана робота техніки у вигляді загальної світлості, прогалини, але при струсі друк поліпшується – явними ознаками, що пора викликати заправника.
  3. неякісний тонер. Блідість так само може бути з-за неякісного тонера (може супроводжуватися сірістю і дрібними смужками). Що робити? Потрібно розібрати картридж, вичистити від старого тонера, протерти все вали спиртом, заправити новим тонером і зібрати його назад.
  4. Картридж давно лежав на сонці і фотоплівка фотобарабана просто втратила свої властивості намагнічування під електрикою. Як виправити? замінити фотобарабан.

Залишити коментар:

  1. Анастасія 23/06/2015 в 11:47 вечора - Відповісти

    Корисна стаття, чекаємо наступні)

  2. Алена 19/03/2021 в 1:36 вечора - Відповісти

    Можуть бути різні ситуації. Може закінчиться тонер, зіпсується фотобарабан (як в картриджі, так і самому принтері), бути неякісним тонер. Але у нас просто відволожився новий запасний картридж.
    Так як він перебував у шафі на балконі. Навіть не могла подумати, що після того, як вставлю його в принтер, лист буде виходити блідий. Роздрукувала пару листів, але ситуація не змінилася. На наступний день принтер почав друкувати цілком нормально. Потім закінчився тонер дуже швидко. При перезаправке майстер показав прилип тонер до картриджів. І пояснив причину того, що сталося. Тепер зберігаю тільки в кімнаті.

За бажанням додайте зображення (Лише JPEG)